Home

Parketvloeren

Onderhoud

Gezond binnenklimaat

Vloerverwarming

Vloerkoeling

Warmtegeleiding

Installatievoorschriften

Opstookprotocol

Milieubewust

Duurzaam

FAQ

> Over ons

> Reviews

> Sponsoren

> Blog

> Activiteiten

Pakketten

Mogelijkheden voor erkende parketspecialisten op parket op vloerverwarming

Verbeter je zichtbaarheid als specialist en help om het doel – zoveel mogelijk mensen informeren over de mogelijkheden van parket op vloerverwarming – te bereiken.

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together

Bovenstaande quote van Nelson Mandela past goed bij de reden waarom Stichting Promotie Houten Vloeren is opgericht. Samen kom je verder!

Als lid van Stichting Promotie Houten vloeren krijg je vermelding op de website van Parket en Vloerverwarming. Ook kan je nog participeren aan de campagne ‘als je van écht hout’. Kies je hier voor dan wordt je ook op die website als erkende parketspecialist genoemd. Verder zijn er nog diverse extra’s. Zie hieronder in het schema de mogelijkheden.

Jouw contactpersoon bij de deelnemende bedrijven informeert je graag verder of beantwoord je vragen. Weet je al wat je wil? Geef dan direct je keuze door via info@parketinformatie.nl

Genoemde prijzen zijn exclusief btw. Je sluit een pakket af voor een periode van 1 jaar. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Lidmaatschap gaat in na plaatsing van informatie over vloerverwarming en parket mét logo op eigen website en na ontvangst betaling.