Home

Parketvloeren

Onderhoud

Gezond binnenklimaat

Parketwinkels

Vloerverwarming

Warmtegeleiding

Milieubewust

Duurzaam

Inspiratie

FAQ

> Over ons

> Reviews

> Sponsoren

> Blog

> Activiteiten

Bauwerk parkett / BOEN

Gedreven door passie, stijl en vakmanschap

Bauwerk Parkett vult je huis met leven en natuur, warmte en veiligheid voor een persoonlijk gevoel van welzijn en comfort binnen de vier muren van je huis.

Bauwerk Parkett creëert producten die esthetisch mooi zijn en altijd overtuigend functioneel. Deze in Zwitserland geproduceerde parketvloeren bieden een constant hoge kwaliteit met een superieure passing. Bauwerk Parkett wordt vast verlijmd op de ondergrond. Door de geringe dikte is de warmteweerstandswaarde extreem laag (tot wel 0,049 m2 K/W) en is dit een ideale combinatie met vloerverwarming.

Welkom bij de basis van hardhouten vloeren van BOEN!

Met wortels en ervaring die meer dan 370 jaar teruggaan in de tijd. Ook in Nederland staat het merk al decennialang garant voor karakteristieke parketvloeren met een levendige en afwisselende look. BOEN biedt een kwalitatieve 3-laags parketvloer met een superieure klikverbinding, met een brede range aan producten. De vloeren kunnen zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming! Door continue investeringen en productie-ontwikkeling is BOEN een van Europa’s grootste en modernste producenten van hardhouten vloeren.