Home

Parketvloeren

Onderhoud

Gezond binnenklimaat

Parketwinkels

Vloerverwarming

Warmtegeleiding

Milieubewust

Duurzaam

Inspiratie

FAQ

> Over ons

> Reviews

> Sponsoren

> Blog

> Activiteiten

Habo

Parketproductie sinds 1955

Habo is de parketproducent van traditioneel massief parket en tweelaags parket en verwerkt Franse eik die rechtstreeks wordt aangekocht bij zagerijen in Frankrijk.

De samenwerking met deze vaste partners staat garant voor permanente kwaliteit. Onze eiken parketvloeren beantwoorden aan de strenge sorteringen gangbaar in de Benelux voor massief eiken strokenparket. Naast Franse eik bevat ons assortiment ook een hele waaier aan exotische houtsoorten.

In massief parket kan u kiezen uit tal van legpatronen zoals stroken in vaste of wisselende breedtes, boekvorm, visgraat, Hongaarse punt, Weense punt, dambord, vlechtpatroon, Versailles en vele andere. In gelaagde vloeren hebben wij eveneens een breed gamma aan afmetingen, houtsoorten en selecties die geschikt zijn voor plaatsing op vloerverwarming, net als de meeste van onze massieve parketten. Ons maatwerk zoals bijv. massieve traptredes, convectorroosters en venstertabletten maken uw vloer helemaal af.

In onze vestigingen in Genk en Weert produceren wij zo’n 250.000 m² parket per jaar. Onze grote voorraden laten ons toe om onze klanten snel en flexibel te kunnen bedienen.

Sinds de oprichting van Habo in 1955 lopen liefde voor hout en doorgedreven kwaliteitsbesef als een rode draad door ons familiebedrijf. Vele duurzame waarden die nu ‘hot’ zijn, werden ons reeds van generatie op generatie doorgegeven. Daarom hechten we veel belang aan duurzame relaties met ál onze stakeholders, aankoop van hout uit duurzaam beheerde bossen, forse investeringen in ergonomisch werkmateriaal voor ons team en in hernieuwbare energie zodat we 100% zelfvoorzienend zullen kunnen produceren. Zo leveren we een parketvloer die gefabriceerd is met respect voor mens en milieu en waar onze klant levenslang van kan genieten.