Home

Parketvloeren

Onderhoud

Gezond binnenklimaat

Parketwinkels

Vloerverwarming

Warmtegeleiding

Milieubewust

Duurzaam

Inspiratie

FAQ

> Over ons

> Reviews

> Sponsoren

> Blog

> Activiteiten

Lieverdink

Producent van parketvloeren sinds 1959

Als grootste producent van parketvloeren in Nederland zijn wij zeer bewust bezig met innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid. Met een groot aantal aansprekende merken en doordachte vloerproducten vormen wij een vooroplopende marktpartij.

Ons assortiment in houtsoorten en patronen is bijna onbeperkt. Wij zijn gespecialiseerd in visgraatvloeren, Hongaarse punten en vele andere patronen en verwerken uitsluitend de hoogste kwaliteit parket, waaronder Frans Eiken met keurmerk en vele exotische houtsoorten.

Alle houtsoorten geschikt voor vloerverwarming hebben wij in ons assortiment. Bijzonder is Q2, deze absolute topvloer is speciaal ontwikkeld voor vloerverwarming.

Dat geldt ook voor alle andere toepassingen op het gebied van vloerverwarming, vloerkoeling en warmte-win installaties. Parketfabriek Lieverdink houdt zich al bijna 20 jaar bezig met alles wat te maken heeft met parket en vloerverwarming en is hiermee een van de pioniers. Lieverdink is daarnaast ook een van de initiatiefnemers van dit platform.