Home

Parketvloeren

Onderhoud

Gezond binnenklimaat

Parketwinkels

Vloerverwarming

Warmtegeleiding

Milieubewust

Duurzaam

Inspiratie

FAQ

> Over ons

> Reviews

> Sponsoren

> Blog

> Activiteiten

Lecol

Wij helpen vakmensen vooruit

Lecol is een importeur die producten levert voor de installatie, afwerking en onderhoud van o.a. parket- en houten vloeren.

Voor de installatie van de vloeren worden de producten van de firma Wakol geleverd. Denk aan producten voor reparatie van ondervloeren, vullen van sleuven van ingefreesde vloerverwarming, voorstrijkmiddelen, egaliseermiddelen en parketlijmen.

Om vloeren af te werken levert Lecol de lakken en impregneeroliën van het merk Loba. Samen met hun zusterbedrijf Wakol hebben zij het “connected systems” ontwikkeld. Dit wil zeggen dat de producten van Wakol en Loba dusdanig op elkaar zijn afgestemd zodat er geen ongewenste interacties tussen verschillende producten kunnen optreden.

Voor het onderhouden biedt Lecol met het merk Lecol een zeer uitgebreid assortiment onderhouds- en reinigingsmiddelen aan. Ontwikkeld en geproduceerd door Loba, zodat een optimale werking op de producten van Loba, maar ook op andere merken, gegarandeerd is.

Voor het renoveren van houten vloeren biedt Lecol de professionele schuurmachines van het met Lägler aan i.c.m. de schuurmaterialen van het merk Sia.

Alle producten die Lecol levert zijn ontwikkeld voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Lecol biedt voor vrijwel elk vloerverwarmingssysteem de juiste oplossing aan, wij adviseren u hier graag hierover, neem hiervoor contact met ons op. Lecol levert alleen aan de professionele vloerleggers.