Home

Parketvloeren

Onderhoud

Gezond binnenklimaat

Parketwinkels

Vloerverwarming

Warmtegeleiding

Milieubewust

Duurzaam

Inspiratie

FAQ

> Over ons

> Reviews

> Sponsoren

> Blog

> Activiteiten

JK Vloerverwarming

Vakmensen in vloerverwarming

JK Vloerverwarming is onderdeel van de JK group waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Ede.

Als JK zijn wij gespecialiseerd in het inslijpen/infrezen van vloerverwarming in bestaande dekvloeren, beton, tegels en droogbouw systemen. Daarnaast heeft JK een eigen productielijn van vloerverwarming verdeler systemen.

Met vestigingen in 8 landen, maken en installeren wij vloerverwarmingssystemen in verschillende type ondergronden met verschillende vloerafwerkingen voor een jarenlang genot van een duurzame warme vloer.

JK vloerverwarming heeft met meerdere producenten van vloerafwerking en systemen onderzoek gedaan naar de afgifteresultaten van ingeslepen systemen.

Deze resultaten, ook in combinatie met parket, hebben we laten certificeren door meerdere internationaal gecertificeerde laboratoria.

Op deze resultaten heeft JK dan ook het DIN Certo keurmerk ontvangen. Graag werken wij als JK met de parketspeciaalzaken samen om een zo optimaal mogelijke vloerverwarming aan te kunnen bieden. Ons gezamenlijk doel is een comfortabele verwarmde vloer met een mooie eindafwerking, zoals parket, voor jarenlang duurzaam plezier.

Wij ontmoeten u graag in ons expertise Centre Ede om onze producten en mogelijkheden met u te delen.