Home

Parketvloeren

Onderhoud

Gezond binnenklimaat

Parketwinkels

Vloerverwarming

Warmtegeleiding

Milieubewust

Duurzaam

Inspiratie

FAQ

> Over ons

> Reviews

> Sponsoren

> Blog

> Activiteiten

Karbonik

100% elektrische vloerverwarming

Karbonik B.V. een innovatieve onderneming die hoogwaardige 100% elektrische verwarmingssystemen levert waaronder een ultradunne verwarmingsfolie (< 0,4 mm) die onder bijna elke vloer toepasbaar is: hout, parket, tapijt, laminaat, pvc, beton en tegels. De folie maakt gebruik van infraroodverwarming op basis van carbon; een natuurlijke en zeer comfortabele wijze van verwarmen met een laag energieverbruik.

Ondanks het innovatieve karakter is sprake van bewezen technologie met de potentie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Ook ten opzichte van ‘traditionele’ vloerverwarming biedt de Karbonik verwarmingsfolie veel voordelen: de folie is niet alleen platter en robuuster, maar ook zuinig. De folie heeft namelijk een groot verwarmend oppervlak waarbij de temperatuur wordt begrensd op 28 graden. Het is daardoor geschikt voor alle vloeren.

Onze installaties zijn inmiddels breed toegepast, van houtskelet(nieuw)bouw tot monumenten, kantoren, hotels, vakantie-parken, villa’s, ‘tiny houses’ etc. Op deze manier hoopt Karbonik een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie.